МВР празнува 139-ти рожден ден, полицията чества професионалния си празник.   Тържествената

...
МВР празнува 139-ти рожден ден, полицията чества професионалния си празник.   Тържествената
Коментари Харесай

МВР празнува, пускат деца в пожарни коли и на полицейски мотори

МВР празнува 139-ти рожден ден, полицията празнува професионалния си празник.  
 Промени в придвижването поради празника на Министерство на вътрешните работи  Министерство на вътрешните работи отбелязва празника си с проява на техника, бойни умения, полицейски кучета и коне
Тържествената гала в София ще стартира в 10.00 часа с поднасяне на венци пред паметника на Незнайния боец и проява на най-новата техника, с която министерството разполага. В 11.30 часа чиновниците ще се поклонят пред паметта на своите сътрудници на паметника на починалите служители на реда в градинката пред храм „ Св. Седмочисленици “.

Честването ще продължи с празник в Борисовата градина - на входа откъм езерото " Ариана ". Поканени са чиновниците и техните фамилии, както и всички жители. Празникът ще стартира в 17.00 часа. Главната сцена ще бъде на площадката пред паметниците на Васил Левски и Христо Ботев. Спецчасти и каратисти от Академията на Министерство на вътрешните работи ще показват своите умения, в празника ще се включат и чиновниците, които се грижат за сигурността благодарение на полицейски кучета и коне. Децата ще могат да влязат в полицейски и пожарни коли и мотори, да станат очевидци на гасенето на „ пожар “, а за положителното въодушевление на присъстващите ще гостуват известни реализатори.

На паркинга пред Националния стадион „ Васил Левски “, бранш Г, ще бъде показана публично новата профилирана техника на СОБТ, ГДГП, ГДПБЗН, Столична дирекция на вътрешните работи и дирекция „ Жандармерия “ на ГДНП.

Духовият оркестър на Министерство на вътрешните работи, бандата на " Влади и другари ", певицата Михаела Маринова и Трио Сопрано са поканените реализатори за полицейския празник.  

Честванията постановат промени в организацията на придвижването  

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства от 22:00 часа довечера до привършване на мероприятието в четвъртък на паркинга при бранш Г на Националния стадион " Васил Левски " ; от 7 часа до привършване на мероприятието на 05.07.2018 година на северозападната дъга на пл. " Св. Александър Невски " сред ул. " 11-ти август " и ул. " Оборище ".

От 9 до 11:30 часа на 5 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. " Оборище " сред ул. " Г. С. Раковски " и ул. " 11-ти август ", единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Център за градска подвижност ” ЕАД ще обезпечи профилиран автомобил за наложително пренасяне на паркирани в нарушаване коли, единствено по разпореждане на отдел „ Пътна полиция ” при Столична дирекция на вътрешните работи, за времето и мястото посочени нагоре, според чл.171, т.5 от Закона за придвижването по пътищата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР